Jump to content

Ben27603

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Ben27603

  • Birthday December 22

Personal Information

  • Flight Simulators
    i7 10700K@3.8Ghz / RTX 3070 / 64GB RAM / MSWin 10 Home
    Virpil Mongoose T-50 CM3 throttle + VPC Constellation ALPHA-R/WarBRD Base.

    P-51, P-47, FC3, F-5, F-86, MiG-21, F-16, FA-18, A10C2, AV8B, AJS-37, M2000.
  • Location
    North Carolina
  • Interests
    Boating

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am really getting anxious for another map. C'mon Razbam! finish this!!! That said - would it be worth to release a beta-map for ~$10. Then up-charge another $20 for final polished product? I'd buy the beta while the final was being worked out.
  2. I've taken the ferry ride from Stockholm to Turku - the little islands in that archipelago are amazing! Would be a great map.
  3. Ben here. Been playing DCS about a year+. What an outrageously diverse (many planes) and advancing (frequent updates) product! To all the developers, I say Thank you! Got module mania. Ordered about 1-2 every sale. Now after much MP time, hoping to refine my skills with campaigns. I am woefully amateur. I know 1-2 planes in a low-moderate way, I know about 15 enough to crash regularly without much help. Also, what a great community! Questions always answered sincerely and helpfully. Cheers.
  4. Was taking off in A10A from Haifa, said I was leaving Krasnodar.
  5. You are correct, there was a video about a month ago, I thought as the holidays approached we might get a nice surprise, but the video only indicated that development was continuing… Looks fantastic, wish they’d complete/release it.
  6. Sorry - One more - from what I have heard… Falklands. First attachment is Falklands in the same window-size as Caucuses. Second attachment is scaled to what I have heard, that it will include a piece of South America/Argentina. Area of second is 2x2 times (4 times more) that of the first. I am not a professional cartographer, so I cannot account for Mercator projections, etc…
  7. These are approximately the size of Syria and Caucuses. For starters. Isn’t the planned Falklands map in development supposed to be larger than Syria or Caucuses?
  8. Yes, they did provide the sleeves. From this, I think I will install the 2nd of 2 because I suspect the rubbing (without sleeve) damaged the first cable leading to the problem. Plus, feel better for assurance against further issues.
  9. Sorry/delay - Yes. Work kept me from really exploring the throttle function in the last two weeks. Virpil sent cables. Replaced left throttle cable. Worked better, but not precisely. Calibrated fully last night and logged onto DCS. Throttle seems to work okay. But when it was not working I re-set some of my key-bindings and now need to re-set them for the throttle again. They sent two cables so I will likely do the right one as well.
  10. My throttle is messed up. They are sending me some parts. Also a YouTube to watch to fix it.
  11. OK. So this took some time. Mostly for trying different options. I reconnected away from my hub directly to to computer. I do not know if it was USB 2.0 or 3.0. Computer is under desk and I was crawling around, a bit desperate, to be honest. Still kind of defective - so I did the full recalibration and saved it to my profile. Seems to have been successful. I think there is some drop in power through the hub and possibly different USB revisions. I've used the throttle for about 10 minutes now. So not much time so far.
  12. Curious if anyone else has had problems with the Virpil throttle. Here is what I see: 1. One day - fine, no problem. 2. One day all lights B1-B6 - all Yellow (random, at MODE-1 not programmed, see photo). Throttles RX, RY, RZ work, nothing else (no other switches T1-T7, throttle switches, etc) works. X, Y, Z levers do not work. 3. Next day - all B1-B6 modes dark. No other switches work. (Normally MODE-1 is dark, MODE-2 Blue, MODE-3 Green, MODE-4 Red, MODE-5 Yellow) No other switches work RX,RY, RZ work. But RX, RY, RZ, are at an extreme reduced range of throttle movement - the physical throttles are good, but the virtual throttles have 50% of their range and require extreme tuning to work. 4. Same day, B1-B6 and other switches working again. Same day, all switches out. Same day, they work again. As of today I went through 3-4 cycles of working/not-working in the space of 45 minutes. It's a pattern of on-off-on-off-on-off. Very strange. I am sending help requests to Virpil, but have been slower than usual to respond during the week due to my job. I am hoping someone on here has experienced the same and has the solution directly or what Virpil did. I am thinking problem is either cord (fairly easy to fix) or circuit board (a little more work, but need the board). (YES I HAVE TRIED : Resetting/reloading the Firmware, several times.) Thanks! Ben null
  13. nullCurious if anyone else has had problems with the Virpil throttle. Here is what I see: 1. One day - fine, no problem. 2. One day all lights B1-B6 - all Yellow (random, at MODE-1 not programmed, see photo). Throttles RX, RY, RZ work, nothing else (no other switches T1-T7, throttle switches, etc) works. X, Y, Z levers do not work. 3. Next day - all B1-B6 modes dark. No other switches work. (Normally MODE-1 is dark, MODE-2 Blue, MODE-3 Green, MODE-4 Red, MODE-5 Yellow) No other switches work RX,RY, RZ work. But RX, RY, RZ, are at an extreme reduced range of throttle movement - the physical throttles are good, but the virtual throttles have 50% of their range and require extreme tuning to work. 4. Same day, B1-B6 and other switches working again. Same day, all switches out. Same day, they work again. As of today I went through 3-4 cycles of working/not-working in the space of 45 minutes. It's a pattern of on-off-on-off-on-off. Very strange. I am sending help requests to Virpil, but have been slower than usual to respond during the week due to my job. I am hoping someone on here has experienced the same and has the solution directly or what Virpil did. I am thinking problem is either cord (fairly easy to fix) or circuit board (a little more work, but need the board). Thanks! Ben
×
×
  • Create New...