Jump to content

Ferenc

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Ferenc

  • Birthday 04/03/1965

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS, Prepar3d, FS, X-Plane, Rise of Flight
  • Location
    Spain
  • Interests
    Movies, computers, books and planes. (Movies about computers, books about planes, and combinations)
  1. I am using an ON-OFF switch. Mi idea is ON = gear down, OFF= gear up. The lights should be green in the on position and red in the off. Really, I want to put 2 different lights, like in some russian planes. One light green (gear down) would be below the switch and one red light (gear up) above. But I think I have the concept. I'll make some tests. Today I've received the switches, leds and buttons. Thank you for your help
  2. Thank you. Something like that I was thinking. In your sketch I don'n understand the purpose of the green wire.
  3. Hi. I want to make an UFC for the F-18 compatible with F-16, Harrier and A-10 too. The firmware of Overpro is perfect for me. 4 pots goes well, 4 rotary encoders too, and I have plenty of room for buttons and switches. On a protoboard by now, everything is OK. But I am thinking of putting some leds that turn on or off when I press a button or switch. For example, i would like to put three RGB leds that goes red or green with the status of the landing gear. Where should I connect the leds in my Arduino 2560 and how can I modify the software to add this function? With a switch on-off in the row of ON-OFF-ON, it would be as easy as to say "if switch is up (on1) turn the lights red, if the switch is down (off position) turn the lights green. Just for one determined switch. Anyone can show me an example? Thank you
  4. I was maintaining a version 2.5.3.24984 of DCS World without updating only to play Hawk. No problem until this last friday (after last update of the beta release, though I don't know if it is a relation with my issue). From this day, when I start the program appears a screen warninig about the license of the Hawk, with my license number by default that ask me if I want to vinculate or omit. If I press Vinculate, everything starts Ok, in the module manager the Hawk appears correctly installed and activated. But if I try to fly it (in a quick mission or even in training) I don't have access to the cockpit view nor the control of the plane, just like the module were not activated. I reactivated, then deactivate and activated again, and finally deleting the regedit key and activating newly. I have spent 2 licenses more. But the results have not changed. Since the first versions of 2.5.4 I have flown the Hawk in 2.5.3 without any incidence. Anything has changed in the sistem of licenses? Curiously, in the module manager, whe I try to see the license number, appears "No key" . And the other big question is: Anyone stille playing Hawk on any version of DCS World?
  5. Have you unistalled first or have you installed over the installed version? Have you deactivated something? Have you used another activation in some module? I have thought in reinstalling. Last time it was the solution but i spent one activation mor per module. :cry:
  6. I have exactly the same problem. It has something to do with ATI. Exactly with Atiumd6a.dll, that is a dll of video reproduction in the ATI graphic cards. MP rules OK. If I try DCS.exe without launcher my screen keeps black. In the task manager I can see the process as active, but I only can kill it.
  7. I had 9 activations in BS2 and 6 in A10C. First day I deactivate both modules, uninstalled DCSW 1.2.0, installed DCSW 1.2.1, and activate both modules again. Same day I left 9 deactivations (for every module), 8 act. in BS2 and 5 in A10C. Next day, apparently my activations were reimbursed and had 10 activations (:music_whistling:) and 7 in A10C. Looks like I have won one activation. BUT, none of muy modules were running OK. I has problems with CTOD's and cannot start the applications. So, deinstalled everything (without deactivating this time) and reinstalled, in this order BS2 1.1.1.1, and then actvating this, and then a10c, activating this. In this moment, I was again with 9 and 6 activations. After this, installed DSCW 1.2.1 and it asked me one more activation for each module. So, I have now 8 and 5. I have been looking at the proactive star page to see if the last activations of DCSW 1.2.1 were reimbursed again, but not this time. So I have lost 1 deactivation and 1 activation for each module. At first I had 9 and 6, and now I have 8 and 5, and 9 deactivations. Only the first activation of DCSW 1.2.1 is reimbursed? It keeps (for now) asking one activation each time you installed it. What if I have to deinstall and install again, for any cause? So, even reading the forum and trying to be careful, I have lost activations :(
  8. Hi. I had BS2 (upgrade) and A10-C versions 1.1.1.1. plus DCS World 1.2.0 installed and running OK. When I installed the initial modules of KA-50 and A10-C , it even not ask me to activate. The three versions went OK. Yesterday, in order to update my version of DCS World, I deactivate mi BS2 and my A10-C (to not to lose one activation, because of the problems other people have), then uninstalled DCSW, an then installed DCSW and the modules KA50 (upgrade) and A10C. I Launch the new version, launch a quick mission en Ka-50, ask me to reactivate, i do and everything OK. The same thing with the a10-C. But... now I try to launch BS2 1.1.1.1 and I receive the popup window "you must activate", and if i select "OK, i'll reactivate", the application gives me an error and says "it can't continue". In A10-C is worse. When I launch it, I receive one "Windows general error" and take me to the desktop. In DCSW everything seems to go OK, even my fps are similar to befor the update. So, there is no an issue with licences. When I installed the new version of DCSW, i left clicked the option to "repair" Visual Net. I don't know if this can be the problem. Would be a solution reinstall now the 1.1.1.1 standalone versions of BS2 and A10-C?
  9. Hi. I had BS2 (upgrade) and A10-C versions 1.1.1.1. plus DCS World 1.2.0 installed and running OK. When I installed the initial modules of KA-50 and A10-C , it even not ask me to activate. The three versions went OK. Yesterday, in order to update my version of DCS World, I deactivate mi BS2 and my A10-C (to not to lose one activation, because of the problems other people have), then uninstalled DCSW, an then installed DCSW and the modules KA50 (upgrade) and A10C. I Launch the new version, launch a quick mission en Ka-50, ask me to reactivate, i do and everything OK. The same thing with the a10-C. But... now I try to launch BS2 1.1.1.1 and I receive the popup window "you must activate", and if i select "OK, i'll reactivate", the application gives me an error and says "it can't continue". In A10-C is worse. When I launch it, I receive one "Windows general error" and take me to the desktop. In DCSW everything seems to go OK, even my fps are similar to befor the update. So, there is no an issue with licences. When I installed the new version of DCSW, i left clicked the option to "repair" Visual Net. I don't know if this can be the problem. Would be a solution reinstall now the 1.1.1.1 standalone versions of BS2 and A10-C?
×
×
  • Create New...