Jump to content

Crowman

Members
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Crowman

  1. Hi All. Just reading your posts, just a quick question regarding Radar Altimeter operation, are you trying to alter it from a cold start state or Hot start, I ask this because so far from a cold start there dont seem to be any issues, but others including myself, are reporting being unable to alter the state of the altimeter from a Hot start situation, fortunatly its in operation from a hot start, you can confirm this from the Monicle display ("I" toggles), Radar altimeter should be displayed in the lower right of the display. Hope this helps. Happy Bug Hunting.
  2. Hi All. Quick update, cleared out mods etc to do a track as requested and the anti- collision lights are working again as should, so my bad, I will let you know which mod is causing the issue when I find out, sorry about the false alert. Keep up the good work.
  3. Hi All. Something I have noticed whilst going through the training missions, when the trainee is asked to activate a control or press a button (that item may be highlighted), the first time user would find it very handy if the applicable default keyboard command was listed in the dailog box, this would also be helpful on other training missions. Cheers.
  4. Hi All. I have noticed that amongst all the official training missions that ED and their fellow developers have released for their Helicopter Modules, non of them that I have found so far include auto-rotation training, which is a fundamental part of Helicopter training, the problem I have noticed so far whilst trying to practice this in all the modules vary in the extras that are needed, for example if trying it in the AH-64D, you loose electrical and Hydraulic power, and thus flight control, result fire pit creation, you can start APU and Emergency Hydaulics prior to practice but wouldnt have time in battlefied situation, your thoughts on this would be appreciated. Happy Bug Hunting.
  5. Hi All. I noticed whilst performing a cold start that when the collision lights are switched on and then powered by the APU, they dont appear to work properly, the White strobes dont work at all, and the Red Flashing dont flash they are just illuminated constantly. Prior to Hot Fix 2.7.11.22211, they were working ok just a bit down on brightness. Happy Bug Hunting.
  6. Hi Bignewy. Good to hear that someone on the team has managed to reproduce the issue, thanks for letting us know. Happy Bug Hunting.
  7. Hi All. Newsflash: Reports are coming in from McCarran International Nevada of an Unidentified Flying Object showing on their radar screens, the object was being reported as a Military Helicopter believed to be a AH-64D flying 70 Miles NNE of the airport and at the time it’s transponder was showing as inoperative, but officials have denied this as the altitude and speeds obtained by the object do not tally with the performance of any known Helicopter, altitude of approximately. 558,212 ft AGL, and speeds of approximately 2977 kts. No wait there are images coming in from the International Space Station who are using their long range, Cameras. The Mystery deepens what is this strange object, it can’t possibly be a helicopter can it????
  8. Hi All. Sorry about the previous post regarding the blades and hub in game mode, they are still as mentioned at the start of the post, Game Mode doesn't seem to affect the main rotor disappearing issue, sorry to get your hopes up, I will continue checking and keep you informed if I find anything different.
  9. Hi All. I thought with the issues that are affecting some of us, and Game mode being mentioned as causing issues, I thought "I wonder what game mode causes" so I activated Game mode on both settings that are available and retried the AH-64 module to see what happened, It was hysterical to see over Mach 1 in horizontal flight and over 200,000 ft in altitude, also of interest and more relevant to this post was the fact that at one point during my messing about, I had the engines and rotors running so I thought lets try changing to/from AI to see what happens and lo and behold the blades and hub remained. I will do some more checking and let you know, Just thought I would mention this to try and help nail the issue. Happy bug hunting. and yes I will switch game mode off again when I've finished messing about. Catch you all later. Gigidy.
  10. Hi Bignewy Removed Tacview (was only mod installed), carried out slow repair as requested and retested, fault still apparent, so please find attached logs immediatly post testing, hope they help. dcs.log debrief.log
  11. Hi Bignewy I went through the option screen and can reconfirm game mode is not selected on either of the two options, I have tried to attach a video file but is too big, will try again with a shorter vid hopefully showing the issue, unfortunatly the vids are larger than 5MB, attached a screen shot showing the issue, hope it helps.
  12. Hi Bignewy I can confirm I am not using game mode at all, I have noticed the tracks are not catching some other issues I am encountering, so I will attach a video capture of issues to confirm as well as a track. Thanks for the reply.
  13. Hi All. I have also come across this issue with the AH-64 and it occours when taking control from or giving control to the AI system using R-ALT+J and happens with a Hot Start, checked on the caucasus map no mods or tweeks installed, I will try a few more methods to see if happens consistantly, please find attached a couple of tracks showing the issue, hope this helps. JC#01 AH-64D Loses Main Rotor Blades.trk JC#02 AH-64D Loses Main Rotor Blades.trk
  14. Hi Chuck. Links are as per ED website via the Forumn, it is going back to asking for Google log in again, I checked the Mi-24 that works ok, The link for the MiG-21 on the forumn site is: https://drive.google.com/file/d/0B-uSpZROuEd3Uy1oVW9kZ1hpdDg/view?usp=sharing&resourcekey=0-5MFZN8HO6EpI73I4JezOHg. I have noticed there are a few others with issues and they have similar links, those that are working on like the Mi-24 are as follows: https://drive.google.com/file/d/1BGFVa1HwuwGXunNQ_mEMwycXciApUD6j/view?usp=sharing Quite a few of the files are affected Spitfire, Mustang, Fw-190D9, Viggen, Sabre, MiG-15, MiG-21, A-10, Hawk, F-5E3, UH-1H, Gazelle, Blackshark. Browser is Firefox latest version, also the same on Microsoft Edge, Inet security in use, Windows upto date. Hope the above info helps.
  15. Hi Chuck. Just a quick update, tried to download the MiG-21 guide from the DCS forum links and I am getting Error 404, I checked another aircraft guide and it connected to download link ok, hope this helps, as always keep up the good work.
  16. Hi Chuck. Just to let you know, just tried to download the latest MiG-21 manual and Google are asking for sign in, (attempting to data mine again), so will be going to you alternate source, Cheers for the guides they are brilliant very educational, keep up the good work.
  17. Hi Hoss thanks for the Education much appreciated, keep up the good work Backy.
  18. Hi Backy. Happy New Year, please excuse my ignorance but what do you mean by a gouge. Regards. Crowman
  19. Hi Frederf. I appreciate the reply and agree with you if I were adding a 2nd missile to the same pylon, but what I am talking about is adding a 2nd identical weapon complete with all the same mounts, ejectors etc to the opposite wingtip in effect mirroring the stores.
  20. Now I'm no maths genius by any means, but when you add 2 identical numbers it should double the value or am I missing something. Now for the point of this post, in Mission Editor if you select the payloads selector, let us use the A-10C for example, If you install an AIM-9L on the wing tip it changes the weapons weight by 256 lbs, so my simple logic says if I load an identical weapon on on the opposite wing tip position thats another 256 lbs thats 2x256 =512 lbs, thats what my maths says, and yet the result in the weapons total weight has increased by a total of 509 for the two missiles from the no missiles weight, this weight difference varies from weapon to weapon. I first found this discrepancy on the F-14 because I was making a weight calculator to suss the landing weights post mission on the return to the boat, and was comparing to in SIM weight calculations, so far it affects, F-14, A-10A, A-10C, FA-18C, AV-8B, I have also checked it with metric units and the fault is still present so in theory units conversion isnt a factor , checking continues, your opinions on this would be appreciated.
  21. Hi All. A quick update on my above post. I removed what few add-on mods I had, and carried out a slow repair, the map is now loading and usable offline as I was hoping for, so I thought would let you know its sorted out. Happy Bug Hunting. Crowman.
  22. Hi All. My issue is with using the Marianas Map offline, I get "The following DLCs are not authorized and will be disabled: Mariana Islands", but when I'm online I have no issue with accessing the Map, hope this helps. Happy Bug Hunting. Crowman.
  23. Hi all. After trawling the reports for the Mi-24 I've been unable to find an entry about the "view transpose" controls, this is listed in the controls under AI Aiming I think it was, despite several attempts involving erasing and rebuilding control sets I am still unable to get it working, any hints would be appreciated or am I just being thick. Happy Hunting. Crowman.
  24. Hi All. After release of the Mi-24 I installed and tested in Open Beta with few issues. However when I updated Stable to latest and attempted to install Mi-24 I had the same message, following Flappies above post, I tried using the ingame updater, still the same, so backed up user folder and removed and allowed SIM to rebuild the files, then restarted SIM. Mi-24 installed no problem, I havent got round to copying controls etc for other modules yet as mostly using OB version, Hope this helps. Happy hunting. Crowman.
  25. Hi All. After release of the Mi-24 I installed and tested in Open Beta with few issues. However when I updated Stable to latest and attempted to install Mi-24 I had the same message, following Flappies above post, I tried using the ingame updater, still the same, so backed up user folder and removed and allowed SIM to rebuild the files, then restarted SIM. Mi-24 installed no problem, I havent got round to copying controls etc for other modules yet as mostly using OB version, Hope this helps. Happy hunting. Crowman.
×
×
  • Create New...