Jump to content

colubridae

Members
  • Posts

    319
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Flight Simulators
    FB-AEP-PF, Dangerous Waters, SH-III
  • Location
    cheshire, england
  • Interests
    geology, astronomy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. colubridae

    VTOL

    thanatos don't know what you mean? Water injection is on, weather is dry.
  2. colubridae

    VTOL

    thanks pantera, i'll check it out
  3. colubridae

    VTOL

    I've just started flying the harrier again. Having trouble generating enough thrust to accomplish VTOL. No weapons; fuel at 36%; all up wight 17597lbs. barely makes it into the sky. water on; full power. Used to work fine, but it's been a while since i've used it. please help
  4. worked perfectly thanks zyll
  5. thanks rongor that was the problem. Batumi in the edit file shows blue. but there are several red units dotted around the airfield. and the F10 map showed Batumi as red. (i hadn't configured it as red in the mission editor, i don't know how) as soon as i tried a mission without red units around the airfield then Batumi showed up on the F10 map as blue. comms then worked as expected. (even using 'ralt and OEM102' key combo) and thanks looseseal for suggestion.
  6. I cannot get the comms to work. Don't know what i'm doing wrong. I've started from parking hot at batumi. VHF on eufd show 121.00o. I use manual button on MFD to change this frequency to 131.000 via keyboard unit. still doesn't work the comms message appears but no response from batumi ATC also the first message goes straight to batumi ATC. If i select f11 parent menu, then select F5 ATC batumi does not appear in drop down list. Also of note I have to bind the comms key to something other than the default. The default 'ralt \' doesn't initiate comms and I've found that DCS does not recognise my keystroke '\'. It calls it OEM102 (i think OEM stands for OtherEquipmentManufacturer i have a UK keyboard) i've attached a trk file i hope it shows the problem. comms fail.trk
  7. oops setting ranging on the weapon/gun page is the answer. :embarrass:
  8. no. But i've found an option 'auto' for ranging. i'm about to try that. thanks for answer
  9. when i use the TADS as gunsight i always shoot long. What am i doing wrong please. whilst in AI hover.
  10. I've gone thru all the vids but can't find which buttons to use to assign the cursor to either of the MFDs. (I know i saw the instructions, but can't find it again) please help
  11. The mission was a practice mission. cluster bombs against ground targets. using A2G radar without TGP from above cloud layer. (cluster bombs since A2G targeting is less accurate than using TGP in clear weather) I'm still trying more tests.
  12. I've quickly tried some things. 1 I was using radar without having a tpod loaded. So the TGT button did not appear. when tpod in the loadout then on the radar mfd the TGT button appeared 2 after moving the radar cursor to my target I then pressed TMS FWD. but the SPI was still at the steerpoint (note: where the TGT button appears when the tpod is loaded the button now shos STP.) bomb dropped on steerpoint 3 when i did 2 above and after pressing TSM FWD i pressed TMS RIGHT the bomb dropped on my cursor position, which is what i wanted. it seems the TMS RIGHT is what creates the radar generated SPI. I will test it further. only just got home so time for bed.
  13. Thanks Frederf. I'm away from home till tomorrow. I'll check it out then. [emoji106] Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
  14. Errr. which is the TGT button? Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
×
×
  • Create New...