Jump to content

450caveman

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About 450caveman

  • Birthday 02/06/1956

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS, CLoD, X-Plane11
  • Location
    Brisbane, /Australia
  • Interests
    Flying for real im a Pilot, Fishing, Golf, Boating, motor racing & Sim's
  1. Hi All, my dedicated server has not been able to be seen by our group for a couple of months now and in my log i get this error. 2021-09-04 07:20:31.591 INFO NET: server has started 2021-09-04 07:20:31.593 INFO NET: Using LEDBAT for UDP congestion control. 2021-09-04 07:20:31.598 ERROR NET: AddPortMapping(10308, 10308, 192.168.0.35, TCP) failed with code 729 (UnknownError) 2021-09-04 07:20:31.600 ERROR NET: GetSpecificPortMappingEntry(10308, TCP) failed with code 714 (NoSuchEntryInArray) 2021-09-04 07:20:31.630 ERROR NET: AddPortMapping(10308, 10308, 192.168.0.35, TCP) failed with code 729 (UnknownError) 2021-09-04 07:20:31.632 ERROR NET: GetSpecificPortMappingEntry(10308, TCP) failed with code 714 (NoSuchEntryInArray) 2021-09-04 07:20:31.632 ERROR NET: UPNP failed to map server port 10308 2021-09-04 07:20:31.633 INFO NET: Successfully set up Dual-Stack socket, using both IPv4 and IPv6 2021-09-04 07:20:31.633 INFO NET: Listen to IPv6 on port 10308 any help would be welcome, my server has been running for two years with no problems.noel dcs.log
  2. thanks Madfish, yer if they read my subject line they will understand and only people who run a server know how frustrating it is to not have this working.
  3. The work is great and as an ex programmer i understand what goes into creating a program. BUT You think in this day and age we could have more support from the Admins on these types of questions i'm 63 and have been an admin on other computer programs and i would never leave people out in the cold about something like this. I have seen a number of post from people about this very subject and it has never been answered by an Admin of ED, i'm just lost for words.
  4. i'm with you guys, i have put this same comment in my question about WED GUI, we need action and answers. You think in this day and age we could have more support from the Admins on these types of questions i'm 63 and have been an admin on other computer programs and i would never leave people out in the cold about something like this. I have seen a number of post from people about this very subject and it has never been answered by an Admin of ED, i'm just lost for words.
  5. Thank you, i will give that go and see how it goes for now. You think in this day and age we could have more support from the Admins on these types of questions i'm 63 and have been an admin on other computer programs and i would never leave people out in the cold about something like this. I have seen a number of post from people about this very subject and it has never been answered by an Admin of ED, i'm just lost for words.
  6. I have just asked the same question another way hoping to find an answer of how to loop or turn over the mission in WED GUI ?????
  7. Hi Can someone tell me how to Loop or turn over a mission in the WED GUI as i have three missions in the list but they never turn over they just run for 12hrs and stop what do i need to do i have been running my server since March with no problems except for this problem.
  8. Hi Guys i had the same problem i run a dedicated server and have always connected by local IP but after update last week nothing?? could not connect, so i did a ( Repair DCS World 2 Open Alpha ) on my flying computer and next minute my server showed up in the server list and i could connect that way Amazing it works like a dream, hope this helps.
  9. our maps are made by one of our fellow 450Sqdn mate he is a retired RAAF pilot and we did go back to the default weather last night to try it but our dedicated server till timed out after 1 hour when we tried to get back in after you log out.
  10. Hi Guys, I'm in Brisbane Australia I run a dedicated server and it cost quite a bit of money like others on here have done, we ran it today and people from Canada, US and other placed flew on it ever thing is fine until the dreaded 1 hour make and if you leave the server you can't get back in. Before the update this week we thought we had found an issue, we made a map with all AI having "no guns" just trucks and aircraft carriers and we could leave and reconnect with no problem but once you make the AI have guns it times out when you try to reconnect after an hours????. PS our server name is 450Server
  11. Hi all sorry for the late response i have been away from my computer and my server has been down due to crap internet service DL rate of 3.2 and an UP of 0.017 super slow but just got NBN on yesterday and now have a DL of over 26mbps and an UP of 21mbps. Still having the same problem cant join my server in multi player on the net when we are both on the same home LAN
  12. when hosting a dedicated server and a client on LAN i start the Server and everyone can join it but i can't join when I'm on the same LAN can anyone help me. To fly on my server i have to use another Wi-Fi dongle to fly on my own server??? Server is Win10, I7, 3.2cpu, 16gig ram, 250SSD drive, GTX660 Client is Win 10, i7, 3.3cpu, 16gig ram, 2 x 250 ssd drives, GTX970
  13. Hi All, Could someone tell me why i am having trouble running my Dedicated server and Client machine on the same network. Im running a Netgear D6300 DSL Modem Router
  14. I flew on Sunday with some of my 450guys and 401 Sqdn some of them suffer have the same problem. I thought i had found it the guys who don't have a problem are the ones who A-10 warthog & 109 but then one of the 401 guys who came on had none of the aircraft i listed and his Spit runs fine and he only owns the Spit and the 51, so that blows that idea????
  15. Spitfire park brake Hi all, i to have many issues with the Spit and so do two other 450 Sqdn pilots, we are all running Win 10 Pro, i have totally removed all control files from save games. I even renames openalpha to openalpha.old and restarted the game which gives you a whole new openalpha and that still didn't fix the control issue :(
×
×
  • Create New...