Jump to content

Multiplayer host server doesn't appear to be working


domini99
 Share

Recommended Posts

There are 2 issues here:

 

1. I can't change the port.

I am unable to open the default port and run my private server on a different port to play with my friends and this is kinda breaking it.

 

2. Multiplayer doesn't work at all.

When I select a mission and hit "start" the game goes to a black screen and nothing happens.

I've left it like this for 10 minutes but the multiplayer server does not start.

Link to comment
Share on other sites

For number 2, I've identified the problem to be related to the user not logged in.

 

Workaround:

1. Open the DCS World OpenBeta.

2. Go to the modules at the top (the new rectangle icon).

3. Log In.

4. Go back to the main menu and start the multiplayer.

It will work now, I just had this issue and now I start DCS Israel correctly after doing the above procedure.

Link to comment
Share on other sites

For number 2, I've identified the problem to be related to the user not logged in.

 

Workaround:

1. Open the DCS World OpenBeta.

2. Go to the modules at the top (the new rectangle icon).

3. Log In.

4. Go back to the main menu and start the multiplayer.

It will work now, I just had this issue and now I start DCS Israel correctly after doing the above procedure.

 

 

Thanks!

Seems to be working for me.

 

I've also found something else that can help:

Run DCS with Admin privileges.

It sorted out the issue for someone else I was talking to.

Link to comment
Share on other sites

I know it's not relevant but can we just delete the multiplayer exe from the desktop nope as it's not used?

INTEL i9 9900k @ 5Ghz, Asus Z390 strix ROG, 32gb 3200mhz Ram, Nvidia GTX 1080Ti, Corsair RM850i, Corsair H110i,, HP REVERB, Win 10 64bit.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...