Jump to content

Authorization failed, bug ?


Morpheus
 Share

Recommended Posts

Since last update OB 2.5.6.50726 I have this message:

 

nW3KJb-Authorization-failed.png

 

And ... I don't have (and never tried them) AV-88 N/A and Spitfire modules. Every time countdown is 2d 23h 59m

 

I think I'm not the only one to have message like this ?


 

 

 

FOX-2 2021_ED_1.PNG

Link to comment
Share on other sites

Dont erase the thread, I have the same thing. Just for the F5E, which I dont own and never tried. Using steam edition FWIW. Also the F5 doesnt show in the main menu even as greyed out. Ill try the repair thing see if it solves it

 

edit: did 2 integrity checks, and the problem is still there. I feel silly trying again but hey.. if it worked for you


Edited by Vertigo72
Link to comment
Share on other sites

Auth error, AV-8 and F-14

 

Same, except it's the AV-8B and the F-14, both of which I own. If I remove both modules and reinstall both, the last one that gets installed is the only one I have available in the main screen. This happens in both OpenBeta and release.

1926730937_dcsautherror.PNG.59f73374aab8fe0326785a7b5148b72d.PNG


Edited by bigjoe4265
Link to comment
Share on other sites

i had the same issue on the current openbeta for the Harrier

SYSTEM SPECS: Hardware Intel Corei7-12700KF @ 5.1/5.3p & 3.8e GHz, 64Gb RAM, EVGA 3090 XC3, Dell S2716DG, Virpil T50CM3 Throttle, T-50CM2 Base & Constellation Alpha + MFG Crosswinds V2, HP Reverb G2
SOFTWARE: Microsoft Windows 11, VoiceAttack & VIACOM PRO

VR Stuff:   My Settings for 3090 and G2 , My Settings for 1080ti  Shaders MOD for VR , Patch Status

1569924735_WildcardsBadgerFAASig.jpg.dbb8c2a337e37c2bfb12855f86d70fd5.jpg

Link to comment
Share on other sites

it is most likely a False Positive.

 

its just triggering because the manufacturers dont submit their exes/dlls etc... and its colliding with a hash of malware.

SYSTEM SPECS: Hardware Intel Corei7-12700KF @ 5.1/5.3p & 3.8e GHz, 64Gb RAM, EVGA 3090 XC3, Dell S2716DG, Virpil T50CM3 Throttle, T-50CM2 Base & Constellation Alpha + MFG Crosswinds V2, HP Reverb G2
SOFTWARE: Microsoft Windows 11, VoiceAttack & VIACOM PRO

VR Stuff:   My Settings for 3090 and G2 , My Settings for 1080ti  Shaders MOD for VR , Patch Status

1569924735_WildcardsBadgerFAASig.jpg.dbb8c2a337e37c2bfb12855f86d70fd5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Same issue here. I own the AV-8B.

Yet it is ai only....

And there is no option to activate it.

It shows installed in the manager.

 

 

But I can not fly it......

 

 

Edit, FIX!

 

I just ran a repair. Windoz reports a virus.

I excluded the indicated DCS files and ran repair again.

 

 

All is well.

Hope this helps others.


Edited by Hawkeye60

"Yeah, and though I work in the valley of Death, I will fear no Evil. For where there is one, there is always three. I preparest my aircraft to receive the Iron that will be delivered in the presence of my enemies. Thy ALCM and JDAM they comfort me. Power was given unto the aircrew to make peace upon the world by way of the sword. And when the call went out, Behold the "Sword of Stealth". And his name was Death. And Hell followed him. For the day of wrath has come and no mercy shall be given."

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...