Jump to content

Training Missions CTD


AusM8
 Share

Recommended Posts

Downloaded the Training Videos for (FC2 English Version) and when I try to start a video I get a launcher.exe error.

 

Videos downloaded: English versions

A-10A

F-15C

Su-25

Su-27

Fighter Weapons School

 

here is the temp folder (error report)

 

2010/4/3 22:12 V810271318

20100403 221226 ERROR SOUND: can't load proto file "Sounds/sdef/MenuSounds.sdef"

World::LoadPlugins: Loaded plugin module CockpitBase.dll

Dispatcher: initial random seed = 3190906

Dispatcher: apply random seed = 3190906

Cosmos: Mission date assigned - Year:2009, Month:6, Day:1

loaded from mission Scripts/World/GPS_GNSS.lua

loaded from mission Config/View/SnapViewsDefault.lua

loaded from mission Config/View/SnapViews.lua

loaded from mission Config/View/View.lua

loaded from mission Config/View/Server.lua

Map objects for inactive beacon site Мыс Айтодорский NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for beacon site Ялта NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for inactive beacon site Мыс Кыз-Аул NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for inactive beacon site Мыс Сухумский NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for beacon site Мыс Евпаторийский NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for inactive beacon site Мыс Тарханкутский NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for inactive beacon site Мыс Железный Рог NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for beacon site Мыс Херсонесский NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for beacon site Потийский NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for inactive beacon site Мыс Анапский NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for beacon site Батумский NOT FOUND! Ojbects created.

Map objects for inactive beacon site Мыс Кодошский NOT FOUND! Ojbects created.

ComplexTask::open_state(). Precached tasks data loading.

ComplexTask::load_task_data(). "Follow_Line" task data loaded.

ComplexTask::load_task_data(). "Follow_Vector" task data loaded.

ComplexTask::load_task_data(). "Follow_Vector_Old" task data loaded.

ComplexTask::load_task_data(). "Approach" task data loaded.

ComplexTask::load_task_data(). "Cannon_Ground_Attack" task data loaded.

ComplexTask::load_task_data(). "Rocket_Attack" task data loaded.

ComplexTask::load_task_data(). "Level_Bombing" task data loaded.

ComplexTask::load_task_data(). "Dive_Bombing" task data loaded.

ComplexTask::load_task_data(). "Missile_Ground_Target_Attack" task data loaded.

ComplexTask::load_task_data(). "Missile_Ground_Target_Level_Attack" task data loaded.

WARNING: multiple connectors "smoke" in model ".\Bazar\Terrain\Structures\High\TEC_A.lom"

20100403 221338 ERROR SOUND: can't load proto file "Sounds/sdef/Track.sdef"

20100403 221338 ERROR SOUND: can't load proto file "Sounds/sdef/Modem.sdef"

loaded from mission Scripts/Aircrafts/_Common/CustomHuman.lua

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

20100403 221342 ERROR SOUND: source_is_playing(-1): invalid source

Dispatcher::Can't execute Lua file Scripts/Aircrafts/su-33/Cockpit/device_init.lua - cannot open Scripts/Aircrafts/su-33/Cockpit/device_init.lua: No such file or directory

WARNING: multiple connectors "Point06" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point07" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point05" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point08" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point01" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point04" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point03" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point02" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point06" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point07" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point05" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point08" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point02" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point03" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point01" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point04" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point10" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point01" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point05" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point12" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point09" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point11" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point08" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point06" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point07" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point02" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point03" in model "KA-27"

WARNING: multiple connectors "Point04" in model "KA-27"

loaded from mission Scripts/Aircrafts/_Common/birds.lua

 

Second file named (errors) under temp directory

 

2010/4/3 22:12

warning: no weapon sensor for host 30d0c03

warning: no weapon sensor for host 130e0c03

warning: no weapon sensor for host 130e0c03

warning: no weapon sensor for host 130e0c03

 

thanks in advance


Edited by AusM8
Link to comment
Share on other sites

Training videos (not missions) are for russian or english version. Wich FC2 version do you have and wich training pack have you downloaded? ru or en?

AMD Ryzen 1400 // 16 GB DDR4 2933Mhz // Nvidia 1060 6GB // W10 64bit // Microsoft Sidewinder Precision 2

Link to comment
Share on other sites

hi,

 

sorry your right, training videos not missions. english version

 

Videos: english versions

A-10A

F-15C

Su-25

Su-27

Fighter Weapons School

 

cheers


Edited by AusM8
Link to comment
Share on other sites

Wich is the launcher error? screenshot would be nice.

 

Is LockOn Flaming Cliffs 2\Training\LOP\en full of folders with videos and some .lua files?

 

When you go to training from the main menu, do you see the training listed with descriptions?

 

Do you have FC2 installed in Vista or W7 in /program files ? if so, disable UAC and re-run the training videos installers as an admin (right click and "run as an administrator). /program files folder has lots of security features and should be avoided when installing some games and programs.

AMD Ryzen 1400 // 16 GB DDR4 2933Mhz // Nvidia 1060 6GB // W10 64bit // Microsoft Sidewinder Precision 2

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

Launcher error

 

Error signature AppVer 0.0.0.0 ModName: atioglxx.dll

AppName: Launcher.exe offset 004ea0d0

modVer:6.14.10.8304

 

 

 

1) Is LockOn Flaming Cliffs 2\Training\LOP\en full of folders with videos and some .lua files? (Yes)

 

 

2) When you go to training from the main menu, do you see the training listed with descriptions? (Yes)

 

3) Do you have FC2 installed in Vista or W7 in /program files ? if so, disable UAC and re-run the training videos installers as an admin (right click and "run as an administrator). /program files folder has lots of security features and should be avoided when installing some games and programs.

 

I'm using XP as my operating system and FC2 installed in program files.

 

Cheers again


Edited by AusM8
Link to comment
Share on other sites

Sounds like a driver issue since it says atioglxx.dll failed.

DId you try turning off Catalyst AI?

Tried a different driver, like 9.12?

S = SPARSE(m,n) abbreviates SPARSE([],[],[],m,n,0). This generates the ultimate sparse matrix, an m-by-n all zero matrix. - Matlab help on 'sparse'

Link to comment
Share on other sites

Yes, Catalyst, or perhaps custom video&sound coded packs installed. Can you watch those videos in the folder with your videoplayer?

 

BTW AusM8, just a side note, DCS/FC2 in Vista/W7 is way faster than XP (20%-40% faster) if you have a multicore cpu.

AMD Ryzen 1400 // 16 GB DDR4 2933Mhz // Nvidia 1060 6GB // W10 64bit // Microsoft Sidewinder Precision 2

Link to comment
Share on other sites

Thanks for your replies Distiler and =RvE=Yoda

 

I turned off Catalyst AI still no good.

I'll try new drivers

custom video&sound coded packs installed? where do I check that?

Can you watch those videos in the folder with your videoplayer? No tried to open with windows media player.

I'll be upgrading system soon so will get W7. thanks for the advice.

My ati driver version is 8.12

 

Cheers from Aussie land

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

Launcher error

 

Error signature AppVer 0.0.0.0 ModName: atioglxx.dll

AppName: Launcher.exe offset 004ea0d0

modVer:6.14.10.8304

 

ATI Catalyst AI - have you turned it off?

The problem is related to your ATI according to that - and in DCS there has been a lot of problem in combination with the Catalyst AI feature.

The mind is like a parachute. It only works when it's open | The important thing is not to stop questioning

Link to comment
Share on other sites

Catalyst 8.12. That smells like you are using an ATI x1900 or x1950 and have had similar issues in DCS:BS before? If that's the case then updating to newer drivers might cause issues with the launcher. :/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Daniel "EtherealN" Agorander | Даниэль "эфирныйн" Агорандер

Intel i7 2600K @ 4.4GHz, ASUS Sabertooth P67, 8GB Corsair Vengeance @ 1600MHz, ASUS GTX 560Ti DirectCU II 1GB, Samsung 830series 512GB SSD, Corsair AX850w, two BENQ screens and TM HOTAS Warthog

DCS: A-10C Warthog FAQ | DCS: P-51D FAQ | Remember to read the Forum Rules |

|
| Life of a Game Tester
Link to comment
Share on other sites

If you have one of those then I advise you not to upgrade to W7 but Vista instead or you might run into flickering problems with menus.

AMD Ryzen 1400 // 16 GB DDR4 2933Mhz // Nvidia 1060 6GB // W10 64bit // Microsoft Sidewinder Precision 2

Link to comment
Share on other sites

Hi

 

Problem is with ATI for sure, I uninstalled 8.12drivers and then re installed 9.12 drivers and presto Training videos work butt at the expense of not being able to read the mission briefs. Guess I'll have to stick with 8.12 drivers until I get a new system.

 

Oh and yes I did turn off Catalyst, and your right EtherealN I have an ATI x1950.

 

thanks to all that tried to help

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...