Jump to content

Data Link in BS2 1.2.1


ECV56_Tordo
 Share

Recommended Posts

When I try to perform the procedure to send the data to my wingman, the SEND MEN button start flashing and he never received my target.

 

Something has changed with this version? :helpsmilie:

[sIGPIC][/sIGPIC]



www.ecv56condor.com.ar

AMD Phenom II X4 965 BE 3.4

8Gb Kingston 1333

Nvidia GTX 460 1Gb

Saitek X-52 Pro

Saitek Ruddels Pedals

TIR 5 + Clip Pro

Win 7 64b



Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bumping, as I experience this also. The Shark is just about useless without the Datalink working.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Antec DF-85 Case, Asus Sabertooth Z77, Intel i5-3570k Ivy Bridge 3.4 GHz, air-cooled with Noctua NH-D14,

Corsair Vengeance 16GB, EVGA GTX 560 TI, Corsair Professional Series 750W, Creative Sound Blaster X-fi Titanium HD, ASUS EA-N66 Wireless Adapter

Link to comment
Share on other sites

Bumping, as I experience this also. The Shark is just about useless without the Datalink working.

 

 

Reported bug in SP.. works in MP!?

So I guess they are already on it, and this post turned out to be an involuntary 'bump'

CPU i7-6700K 4,3Ghz, RAM Corsair Vengeance LPX 2666M 2x16GB, GPU Gigabyte Gaming G1 GTX 1080, Monitor Benq 24" 1920x1080 @ 144Hz, MB ASUS Z170-A, OS Win 10 Pro (Creators ED), HOTAS X52 Pro, VR Oculus Rift Cv1

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Is this problem solved for SP? Any update?

i7-2600 @3.4GHz | Corsair 16GB @1600MHz. | MSI GTX1660Ti Gaming X | Samsung 256GB SSD (Win10HPx64)
Samsung 32" + 2x8"TFT Displays | Saitek X-55 Rhino & Rudder | Trustmaster MFD Cougars | Logitech G13, G230, G510, PZ55 & Farming Sim Panel | TIR5
>>MY MODS<< | Discord: Devrim#1068

Link to comment
Share on other sites

1.2.2 is out and this bug is not fixed? Is that true? :cry:

 

Couldn't get my Wingman to attack Datalinked targets in my scenarios. So I'm thinking that yes it isn't fixed.


Edited by thisisentchris87
Grammar.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Antec DF-85 Case, Asus Sabertooth Z77, Intel i5-3570k Ivy Bridge 3.4 GHz, air-cooled with Noctua NH-D14,

Corsair Vengeance 16GB, EVGA GTX 560 TI, Corsair Professional Series 750W, Creative Sound Blaster X-fi Titanium HD, ASUS EA-N66 Wireless Adapter

Link to comment
Share on other sites

If so, I'm downloading 5.3 GB to fix mouse issue only!.

i7-2600 @3.4GHz | Corsair 16GB @1600MHz. | MSI GTX1660Ti Gaming X | Samsung 256GB SSD (Win10HPx64)
Samsung 32" + 2x8"TFT Displays | Saitek X-55 Rhino & Rudder | Trustmaster MFD Cougars | Logitech G13, G230, G510, PZ55 & Farming Sim Panel | TIR5
>>MY MODS<< | Discord: Devrim#1068

Link to comment
Share on other sites

I made a quick test with the new version 1.2.2 on a single player mission, and my wingman attacked the datalinked targets with no problem. Nice! :thumbup:

CPU Intel Core i7-4770K | MOBO Gigabyte G1.Sniper Z87 | RAM 16 GB - 1600MHz - G.Skill Sniper | GPU GeForce GTX 770 EVGA Classified 4 GB - Driver 390.77 WHQL | AUDIO Creative Sound Blaster Recon3Di

OS Windows 10 Pro 64-bit | HOTAS Saitek X52 Pro | RUDDER Logitech G27 Pedals with Leo Bodnar's Pedals Adapter | TRACKER opentrack 2.3.9 - Logitech Webcam C210 - TrackClip Pro

Link to comment
Share on other sites

Please, Joy! Can you upload your track? :helpsmilie:

 

My wingman dont receive my datalink target in 1.2.2. :cry:

 

EDIT: OK! I make a new mission just for test, and the wingman received my datalink point, and he flew there when I ordered it!

 

I keep testing...


Edited by ECV56_Tordo
New test

[sIGPIC][/sIGPIC]



www.ecv56condor.com.ar

AMD Phenom II X4 965 BE 3.4

8Gb Kingston 1333

Nvidia GTX 460 1Gb

Saitek X-52 Pro

Saitek Ruddels Pedals

TIR 5 + Clip Pro

Win 7 64b



Link to comment
Share on other sites

We need more testers ;)

Mine seems working at first sight, but in fact, it's still messed.

 

First try : they said ok, went to engagement position, and returned without firing.

Second try : I uploaded differents targets to each WM.

2 : engaged all other targets BUT the one i provided.

3 (ordered him to go to Datalink point) : he went over target point (what a dumb !)

4 : he's still a good fellas.

continuing investigations.

 

Edit : i provide a quick (and dirty) mission track.

Description :

-1 SA10 group

-1 Tank group

-1 Grad group

-1 Molnya

 

I sent 3 datalink points, SA10 Radar to WM2, Launchers to WM3, Arty and molniya to WM4.

None of them gone over datalink points, but over target points.

Then, after a second try, WM3 shot what he likes, 4 didn't engaged the ship, etc...

You can see icons messing on Abris too. (WM4 == datalink other type)

 

This scenario can't be reproduced twice. it's random. (next time my WM2 could follow orders and so on)

Datalink122.trk


Edited by Erforce

TASK / ROLES acronyms guide

Black Shark A.I. datalink guide illustrated (v1.2.4 Available on Wiki)

DCS World Codex 1.1 : full units list (Speed/Weapons/Armor thickness/Threat zone/Weapon damage...) (Oct 2013)

BlackShark 2 1.2.x Bug and glitches thread (v1.2.7)

Link to comment
Share on other sites

I found another problem. :joystick:

 

In the GOW campaign, mission ATO-A-P1.4 (or 1.1, or 1.2, or 1.3), when I open it in ME, I look in the first waypoint (player), and in advanced waypoint actions are:

 

1. Set Frequency 127.5

 

When I take off (and this command has executed) dont matter what I do, even changing my radio frequency to 127.5, the wingman dont received datalinks targets.

 

I fixed the mission, deleting that command. So the wingman now take all my datalink targets and navpoints.

 

Something is wrong with action Set Frequency and datalink. :huh:

Screen_121108_222540.thumb.jpg.6abf48a1cd067d741d03e94ba0e7bf0b.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]



www.ecv56condor.com.ar

AMD Phenom II X4 965 BE 3.4

8Gb Kingston 1333

Nvidia GTX 460 1Gb

Saitek X-52 Pro

Saitek Ruddels Pedals

TIR 5 + Clip Pro

Win 7 64b



Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...