Jump to content

Repair Issue


Hamblue
 Share

Recommended Posts

After getting the message Repair started a message showed up that my plane took off from the base. When Repair was comlete it showed that I landed.

Asus Sabertooth P67 Motherboard 2600k CPU, 16 gig DDR3, 1600. Samsung 830, 256 gig hard drive,

GTX780 Video Card, Warthog Hotas, Razer Mamba mouse. Saitek Combat Rudder Pedals. Trackir 5, Verizon FIOS 25Meg Up/Down

Link to comment
Share on other sites

That is normal. Your aircraft actually lifts up a little bit when you are getting repaired. I think this is done so that if your landing gear was damaged or you crash landed in a strange orientation that your landing gear has enough clearance to "respawn" along with your aircraft.

The right man in the wrong place makes all the difference in the world.

Current Projects: Scripting Wiki, Something...

Useful Links: Mission Scripting Tools MIST-(GitHub) MIST-(Thread), SLMOD, IADScript, Mission Editing Wiki!, Mission Building Forum

Link to comment
Share on other sites

Thanks

There was a damaged wheel. Seems strange that it would say I took off but that's a minor thing when looking at the big picture. :thumbup:

Asus Sabertooth P67 Motherboard 2600k CPU, 16 gig DDR3, 1600. Samsung 830, 256 gig hard drive,

GTX780 Video Card, Warthog Hotas, Razer Mamba mouse. Saitek Combat Rudder Pedals. Trackir 5, Verizon FIOS 25Meg Up/Down

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...