Jump to content

Unable to start single player


Kile
 Share

Recommended Posts

loading screen starts and then it says:

 

..blackshark\modules\me_logbook.lua:147:attempt to index field 'player'(a nil value)

 

FC2.0, pacthed, not moded, MP works fine.

 

is it botched and should I prepare for reinstall, or it can be fixed?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

looks like I'm gonna need to reinstall FC2. do I need to deactivate it in order to do so, or can I just uninstall it and then make fresh installation without using one of my activations?

 

thnx

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Reinstalls on the same system do not require deactivation/reactivation, as long as the operating system isn't also reinstalled.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Daniel "EtherealN" Agorander | Даниэль "эфирныйн" Агорандер

Intel i7 2600K @ 4.4GHz, ASUS Sabertooth P67, 8GB Corsair Vengeance @ 1600MHz, ASUS GTX 560Ti DirectCU II 1GB, Samsung 830series 512GB SSD, Corsair AX850w, two BENQ screens and TM HOTAS Warthog

DCS: A-10C Warthog FAQ | DCS: P-51D FAQ | Remember to read the Forum Rules |

|
| Life of a Game Tester
Link to comment
Share on other sites

here goes big thnx to Renato71 also, his flyswatter for this bug is to simply erase FC2\BlackShark\data\scripts\Logbook\Players.lua file, and restart game. works like a charm.

 

thnx

  • Like 1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...