Jump to content

RB15 problem


zxrex
 Share

Recommended Posts

After updating I tried a RB15 attack on some ships in MP. Both missiles fired leveled off then disappeared shortly afterward. Not sure what happened to them. I fired them singly with the standard settings.

 

Didn't have time to test further or try offline.

Link to comment
Share on other sites

RB15s self destructing

 

In single player a flight of 4 Viggens attack two destroyers. The player missiles operate normally.....the AI missiles self destruct.

 

Tried in several times and almost all of the time the AIs missiles blow up in mid air.

 

See attached trk file

test RB15F on destoyers.trk

Velocity MicroI7-4790 Windows 7 Home Premium 16Gigs RAM EVGA NVIDIA GTX 1070 500GB SSD TM Hotas Warthog

Link to comment
Share on other sites

In single player a flight of 4 Viggens attack two destroyers. The player missiles operate normally.....the AI missiles self destruct.

 

Tried in several times and almost all of the time the AIs missiles blow up in mid air.

 

See attached trk file

 

Just created a new post with just this behaviour. Needs to be addressed so single player missions can function.

EVGA GTX1080TISC2 Black Hybrid Cooler, Asus Strix X399, Water cooled ThreadRipper 1920X, Dominator 32GB 3200Mhz,NVME Samsung 250/500GB SSDs, Corsair Air 740 case, Acer Predator 34' Gsync curved display + 3x Alienware 23inch 120hz monitors. TM HOTAS, RAZER - Tiamat,Blackwidow, Mamba, Tartarus and Oculus Rift CV1/DK2 + TrackIR5, MFG crosswinds

 

Oh and a very understanding wife.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...