Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hello,

I'm from Bulgaria and I want to purchase the Lock On and Flaming Cliffs. I don't want to download them, but to have them on CD and I prefer the russian version. Is this possible via internet, or I have to go to Russia? Thanks in advance.

I7 - 8700K, 1080ti, 16GB RAM, 4K LG-27, 1TB Seagate

Posted

Привет Найдене,

за наше съжаление Лок Он не се разпространява у нас. Аз лично ползвам даунлоуд версията, като също като теб нямам кредитна карта и дадох 15$ на един приятел да плати с неговата. Руската CD версия можеш да си поръчаш по нета доколкото знам като не съм сигурен за начина на плащане. Знам, че 'калло' от форума на Еъргруп(между другото не ти отговорих на въпроса там, тай като мислех, че там по-назад в темата ще намериш отговори) си я е купил от там като му е струвала 30лв. с доставката. Питай Гугъл и лесно ще намериш електронни магазини в Русия, откъдето да си я поръчаш. Има различни варианти за плащане- парични преводи и т.н., но най-добре според мен е чрез карта. Все някой познат трябва да имаш дето да има кредитна карта :) Друг съвет не мога да ти дам.

Успех! ;)

"See, to me that's a stupid instrument. It tells what your angle of attack is. If you don't know you shouldn't be flying." - Chuck Yeager, from the back seat of F-15D at age 89.

=RvE=

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...