Jump to content

Gümüş Kaplanlar Alım (Silver Tigers Recruiting)

Recommended Posts

Posted

Silver Tigers is a Turkish speaking DCS squadron.

Below you can see the application info in Turkish.

Başvuru Bilgileri ve Şartları

---------------------------------------------

Gümüş Kaplanlar'a katılım için yaş sınırımız 18'dir. Bu konu hakkında yalan söylenilmesi kayıtsız şartsız ihraç sebebidir. Başvuru şartlarını sağlayamayan arkadaşlarımızın başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Uçuş için gerekli tüm donanımlara (joystick, kulaklık ve mikrofon) sahip olunmalıdır. TrackIR veya VR kullanımı şart değildir.

F-16 eğitim ve uyum süreci 2 kısma ayrılır ve yaklaşık 1 yıldan uzun sürer. 731 Bulut Filo temel eğitim filosudur. 721 İlker Filo ileri eğitim filosudur. Temel ve ileri eğitimini tamamlayan adayların 711 Kaplan Filo'ya geçebilmesi için DCS: Syria haritasına sahip olması gerekeceğini göz önünde bulundurmalısınız.

F-16 ile uçmak, standart eğitim prosedürüne alınarak F-16 uçucularına katılmak için DCS: F-16C modülüne sahip olunmalıdır.

F-16 dışında herhangi bir modül ile de Gümüş Kaplanlar'a katılabilirsiniz fakat bu durumda hiçbir eğitim desteği verilmez. Uçacağınız uçakla ilgili olarak yeterliliğiniz olmalı, Gümüş Kaplanlar düzen ve disiplinine uyum sağlamalı, telsiz usülleri, brifing kuralları ve iletişim konusunda uyum göstermelisiniz. Bu kurallar aramıza katılmanız halinde size detaylı olarak açıklanacaktır.

Uçuşlara düzenli katılım zorunludur. Filomuza zaman ayıramayacağınızı düşünüyorsanız lütfen başvuru yapmayınız. Düzenli uçuşlara uzun süre katılmayan arkadaşlar ekibimizden uzaklaştırılır.

Gümüş Kaplanlar'a uyum sağlamak, eğitim dönemini başarılı bir şekilde bitirmek azim ve çaba gerektirir. Biz ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da kendiniz araştırmaya, öğrenmeye kendiniz çaba sarfetmeye gönüllü olmalısınız.

Eğitim süresi boyunca eksik bulunduğunuz noktalarda eleştirilere ve tavsiyelere açık bireyler olmalısınız.

Katılırken kendinize daha önceki üyelerimiz tarafından kullanılmayan bir çağrı adı seçmelisiniz. Çağrı adları Türkçe olmalıdır.

Başvuru için: https://forms.gle/BKrC43PUZWHDhK3a9 başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

[CENTER]

Signum_Signatur.png

[/CENTER]

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...