Jump to content

Adding FC3 planes to old missions - not working


xcom
 Share

Recommended Posts

I added the planes only after installing the new version.

I would love to get EDs answer on this, we've tryed few diffrent things...

1. saving the mission as diffrent file name.

2. someone who has FC3 edits the mission, same result.

Link to comment
Share on other sites

Someone else forwarded a report of the same issue to me, I'm trying to figure out whats going on. Please post me.log and dcs.log.

The right man in the wrong place makes all the difference in the world.

Current Projects: Scripting Wiki, Something...

Useful Links: Mission Scripting Tools MIST-(GitHub) MIST-(Thread), SLMOD, IADScript, Mission Editing Wiki!, Mission Building Forum

Link to comment
Share on other sites

Just to verify, the airbase you are spawning planes at have the resources available to actually spawn the FC3 aircraft?

The right man in the wrong place makes all the difference in the world.

Current Projects: Scripting Wiki, Something...

Useful Links: Mission Scripting Tools MIST-(GitHub) MIST-(Thread), SLMOD, IADScript, Mission Editing Wiki!, Mission Building Forum

Link to comment
Share on other sites

Theres a new problem with this mission, I got no idea what is going on....

People are just getting connection interupted over nothing, the server connection is huge and shouldn't be a problem, we run other missions on it with no problems at all!

 

I would'nt like to throw this mission away because i spent alot of time on it.

Can someone go over it and say if there is any problem that he can find?

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

I assume everyone is on LAN speed setting in multiplayer menu? I can't view the track from here- how many AI? Is everyone running the same version?

 

I added the planes only after installing the new version.

I would love to get EDs answer on this, we've tryed few diffrent things...

1. saving the mission as diffrent file name.

2. someone who has FC3 edits the mission, same result.

 

I think you misunderstood me here. Once you had 1.2.2 did you save the unedited mission in 1.2.2 mission editor first before adding the fc3 aircraft and saving again.


Edited by ENO

"ENO"

Type in anger and you will make the greatest post you will ever regret.

 

"Sweetest's" Military Aviation Art

Link to comment
Share on other sites

I'm not sure about everyones connection settings, i'll make sure to test it next time.

 

About the mission, I'm pretty sure I didn't save it in 1.2.2 before adding the FC3, but I am sure that the issues were there also in 1.2.1... the first test we did was last week before 1.2.2 was released and the problem was the same.

 

I'm going to give it a try again with LAN for everyone and report back here.

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

I have tryed the LAN settings, it isn't the problem.

Also i believe other servers are hosting for many players with no problems regardless the connection setting.

 

I'm pretty sure it's not a problem with 1.2.2 either because we experienced the same issue before installing 1.2.2.

 

I'd much appreciate if someone with expirience in building missions having a look at this mission, or maybe even trying to host it, after all it is a great mission :D

 

Also, is there any log file i can upload or anything that would shed some light as to why this is happening? there must be log files available to see the issue.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...