Jump to content

Su-27 1.5 Squadron commander Vista sound problem


Suhoj27
 Share

Recommended Posts

Hello

 

So, i am trying to recall the good memories by playing back the Su-27 Squadron commander 1.5 but it is without sound. I have a 32 bit Vista :(

 

Any suggestion how to reslove the problem? The graphic is ok, also i tried all compatibility solutions without success .

 

Thanks for the responses

 

Bye

Link to comment
Share on other sites

Acceleration, you say? The way I heard it, it's more or less non-existant... Well, there is some kind of (software) sound-server that I'm not overly familiar with that was criticized for making soundcard-upgrades mostly pointless. Though I have a feeling that mostly concerned Creative's way of getting us some surround/5.1/7.1-sound - sound driver crashes cited as driving cause behind scrapping DirectSound.

 

If your board is Creative-made, though, have you investigated OpenALchemy, or whatever it's called?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

There's a patch for fixing the sound in Windows XP (may help for Vista, also):

http://www.reisun.org/?p=28


Edited by Rolim
missed letter

[sIGPIC][/sIGPIC]

Core 2 Quad Q9550 2.83 GHz; Intel Board DG41RQ; Sparkle GF 9800 GT 1 GB DDR3; 2 x Kingston KVR800D2N6/2G 2 GB DDR2 800; Samsung SyncMaster T240M LCD; Samsung HD502HI 500GB 5400rpm; Samsung CDDVDW SH-S223C; eXtream X-Raptor 650W FEX-65P14HE; Leadership Commander 6731; Clone Cobra 01654; Leadership Twin Turbo 1021;D-LINK DWA 510; WISE RJAC-323 Black Piano; Zalman ZM-F3 LED 120 mm; Windows 7 HP 64.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...