Jump to content

Many many issues with 1.2.1


mr_mojo97
 Share

Recommended Posts

Hi all, hope someone can help here. I had no issues at all when my A-10C 1.1.1.1 was loaded onto my hard drive. I heard many good things about an ssd so bought one and installed World 1.2.0 on it. Only to have constant issues with the following errors

C:\Users\Les\AppData\Local\Temp\WER5003.tmp.WERInternalMetadata.xml

C:\Users\Les\AppData\Local\Temp\WER6A86.tmp.appcompat.txt

C:\Users\Les\AppData\Local\Temp\WER6AC6.tmp.mdmp

 

I did not have any of these errors on my old HDD and there have been no driver changes. So god knows what it's not compatible with.

I have downloaded World 1.2.0 and 1.2.1 several times from both US and German servers with the same results (1.2.1 more so). Most of the time when I try to install it I usually get several random 'corruptions' maybe every 10th time it will install correctly but then the game is somehow screwed. Like there is no cockpit, can't even move the mouse outside the cockpit or the plane will automatically explode in mid air as soon as the mission starts or usually will get the above error message again. Half the time the sim will not even start before a CTD will occur. I even bought another ssd (both Crucial M4's - one a 128gb and one 64gb). I set the original 128gb M4 up according to Seans website and the 64gb with no set up (both AHCI mode) and it happens on both ssd. I also now seem to be getting loads of BSODS - PFN, System service exceptions etc more and more. Could all of this be RAM related? Any ideas? Cheers

MSI M5 z270 | Intel i5 7600k (OC) 4.8GHz | MSI GTX1080ti Gaming X 11Gb | 500gb Samsung 970 Evo NVME M.2 (DCS World) | 500gb Samsung 850 Evo SSD (OS and Apps) | 32Gb 2400MHz DDR4 - Crucial Ballistix | Be Quiet Silent Loop 240mm | NZXT H440 case |

 

Thrustmaster Warthog - 47608 with Virpil Mongoose joystick base | MFG Crosswinds - 1241 | Westland Lynx collective with Bodnar X board | Pilot's seat from ZH832 Merlin | JetSeat | Oculus Rift S | Windows 10 | VA |

Link to comment
Share on other sites

Did you install the SSD's in your existing setup or did you install everything fresh (Windows from scratch etc....)?

Win10 Pro 64-bit, i7-4770K @ 4.5 GHz, Corsair H100i, AsRock Extreme4, ASUS Strix 1080Ti OC 11GB, 32 GB DDR3 G.Skill 2400. Monitors: LG 27GL850-B27 2560x1440 + Samsung SyncMaster 2443 1920x1200, HOTAS: Warthog with Virpil WarBRD base & hegykc MFG Crosswind modded pedals, TrackIR4, Oculus Rift S.

Personal Wish List: A6 Intruder, Vietnam theater, decent ATC module, better VR performance!

Link to comment
Share on other sites

I installed the 128gb ssd before a fresh install of windows then a full install of World 1.2.0, that worked but kept having the error mentioned above. Then I deleted everything when 1.2.1 came out then I had the further issues mentioned. So I installed a another new 64gb ssd to put 1.2.1 onto but same thing happened again

MSI M5 z270 | Intel i5 7600k (OC) 4.8GHz | MSI GTX1080ti Gaming X 11Gb | 500gb Samsung 970 Evo NVME M.2 (DCS World) | 500gb Samsung 850 Evo SSD (OS and Apps) | 32Gb 2400MHz DDR4 - Crucial Ballistix | Be Quiet Silent Loop 240mm | NZXT H440 case |

 

Thrustmaster Warthog - 47608 with Virpil Mongoose joystick base | MFG Crosswinds - 1241 | Westland Lynx collective with Bodnar X board | Pilot's seat from ZH832 Merlin | JetSeat | Oculus Rift S | Windows 10 | VA |

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...