Jump to content

Help needed


Recommended Posts

Hi all,

 

I've read through setting up multiple monitors but still having problems. My problem is that when the game launches it only shows up on 2 of my monitors and not the third. The third is running off a different card but these are setup for SLI so I was hoping this would work. When the game starts is can see that it doesnt respect my centre screen as my main screen.

 

Any suggestions please as I'm pulling hair out!!!:cry:

 

FYI my setup is 3x monitors connect to a GTX 550Ti and a 570 with the SLI bridge enabled. The physx or what ever it is seems to be ok. Windows has been extended to all three displays all be it from left to right, the monitor order is 3,1,2


Edited by ward8124

EVGA GTX1080TISC2 Black Hybrid Cooler, Asus Strix X399, Water cooled ThreadRipper 1920X, Dominator 32GB 3200Mhz,NVME Samsung 250/500GB SSDs, Corsair Air 740 case, Acer Predator 34' Gsync curved display + 3x Alienware 23inch 120hz monitors. TM HOTAS, RAZER - Tiamat,Blackwidow, Mamba, Tartarus and Oculus Rift CV1/DK2 + TrackIR5, MFG crosswinds

 

Oh and a very understanding wife.

Link to comment
Share on other sites

Seeing your monitor.lua would help. Also, for DCS, your primary monitor must be the leftmost, and uppermost, monitor in Windows (which is likely the root of your problem).

ASUS ROG Maximus VIII Hero, i7-6700K, Noctua NH-D14 Cooler, Crucial 32GB DDR4 2133, Samsung 950 Pro NVMe 256GB, Samsung EVO 250GB & 500GB SSD, 2TB Caviar Black, Zotac GTX 1080 AMP! Extreme 8GB, Corsair HX1000i, Phillips BDM4065UC 40" 4k monitor, VX2258 TouchScreen, TIR 5 w/ProClip, TM Warthog, VKB Gladiator Pro, Saitek X56, et. al., MFG Crosswind Pedals #1199, VolairSim Pit, Rift CV1 :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...