Jump to content

MP Ping disappearing


Prophet
 Share

Recommended Posts

At the server list while it is being refreshed, I see the ping. Once the refresh is completed and you see the list glitch a bit at the end the pings disappear.

 

Similarly when I join a server which is populated, I see who occupies the slot. If I scroll the list for either side, then everyone disappears.

Link to comment
Share on other sites

I couldnt tell if this was because of the 1.2.1 update or from using iControl DCS.

 

So I changed my resolution from 3840x1200 to 1920x1200 (monitor native res). I used 3840 as it was a simple 2x1920 to create a 'virtual space' to place the MFD and CDU to export from.

 

I am hoping it is a simple formatting issue. Like during refresh its align left and for some reason switches to align right.

 

I am going to cut my virtual space down as much as possible and see if I can see the font at the edge of my monitor.

Link to comment
Share on other sites

At the server list while it is being refreshed, I see the ping. Once the refresh is completed and you see the list glitch a bit at the end the pings disappear.

 

Similarly when I join a server which is populated, I see who occupies the slot. If I scroll the list for either side, then everyone disappears.

I get this too!

Rig: MSI Mag X570 Tomahawk| AMD 5600 | 32 GB DDR3 | M2 NVME Gen4 1TB SSD | Samsung EVo 850 2TB, 500 & 256 GB SSD | Gigabyte AORUS GTX 1080Ti | Samsung 24" (1920x1200) |

2 x Iiyama 22" T2250MTS touch screen (1920x1080) | 2 x 6.4" LCD | Cougar MFDs | Thrustmaster Warthog | CH Pro Pedals | Windows 10

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...