Jump to content

[USER ERROR]Missing textures in F10 map


ram0506
 Share

Recommended Posts

IN F10 map there are boxes with no textures (shown on the attached picture). If you zoom out, the boxes stay the same size and are overlapping a bigger area of the shown map.

Screen_151108_103752.thumb.jpg.645aa92938a59cdd57d38843dced33d6.jpg


Edited by BIGNEWY
Title

I7 6700K, Asus Z170 Pro Gaming, EVGA GTX1080Ti SC, 32GB DDR4 @ 3000, Win10 64, BenQ EW3270ZL 2560x1440, VPC WarBRD Base + TM Warthog Grip, TM Warthog Throttle, MFG Crosswind Rudder Pedals, Oculus Rift S

 

Link to comment
Share on other sites

  • ED Team

Please attach your zipped logs folder, a guide to reporting can be found in my signature

smallCATPILOT.PNG.04bbece1b27ff1b2c193b174ec410fc0.PNG

Forum rules - DCS Crashing? Try this first - Cleanup and Repair - Discord BIGNEWY#8703 - Youtube - Patch Status

Windows 11, NVIDIA MSI RTX 3090, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 64GB DDR @3200, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, HP Reverb G2

Link to comment
Share on other sites

whats odd is none of these "new" issues people are having with the new 1.5.1 I am not seeing but my install went smooth. No interrupts, no retries...I am wondering if the download interruptions and things like that are causing corrupt pieces to the install?? The game feels a lot smoother now and there are some nice small changes I have noticed that make it look more streamlined and just feels better. the f10 map looks ok on my end as well.

Core i7 7700K @ 4.5

GTX 1080ti OC 11gb DDR 5

16 GB pc 3200 DDR with XMP

Crucial 500GB SSD

Crucial 1TB SSD

Asus 31.5" @ 1920x1080

Track IR

Thurstmaster pedals

Thurstmaster HOTAS Warthog

Link to comment
Share on other sites

The objects with the missing textures seem to be radio stations (VOR or NDB), as there is written a frequency on the right side of every box.

Screen_151108_160328.thumb.jpg.384166e60d2c5b1829f9a9ac58c0e081.jpg

dcs.zip

I7 6700K, Asus Z170 Pro Gaming, EVGA GTX1080Ti SC, 32GB DDR4 @ 3000, Win10 64, BenQ EW3270ZL 2560x1440, VPC WarBRD Base + TM Warthog Grip, TM Warthog Throttle, MFG Crosswind Rudder Pedals, Oculus Rift S

 

Link to comment
Share on other sites

Going back to last version of Beta and then reinstalling actual version again. I forgot to deactivate MoreVisibility-Mod for last update. Thanks for your hint, carraro!:thumbup:

I7 6700K, Asus Z170 Pro Gaming, EVGA GTX1080Ti SC, 32GB DDR4 @ 3000, Win10 64, BenQ EW3270ZL 2560x1440, VPC WarBRD Base + TM Warthog Grip, TM Warthog Throttle, MFG Crosswind Rudder Pedals, Oculus Rift S

 

Link to comment
Share on other sites

I seem to have found problem there .. the problem is caused by "MoreVisibility2 v1" mod effects..if not used it everything is fine!!

 

I can confirm this. Switching off the mod gives you a normal F10 map without texture problems.

 

(Sorry for my bug report, I know that mods are not allowed for Beta testing. But maybe it gives a solution for people, who did the same mistake;).)


Edited by ram0506

I7 6700K, Asus Z170 Pro Gaming, EVGA GTX1080Ti SC, 32GB DDR4 @ 3000, Win10 64, BenQ EW3270ZL 2560x1440, VPC WarBRD Base + TM Warthog Grip, TM Warthog Throttle, MFG Crosswind Rudder Pedals, Oculus Rift S

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...