Jump to content

Quick Tweak for Servers - And Clients


Ice
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Here is the network config file on its own.

 

config.lua

 

Put the config.lua in your > Lock On/Config/network folder

 

Dont worry about overwriting the original as it has added the extra setting and all the defaults are still there untouched.

 

All you do now is make sure you have the xDSL 90/90 option selected before joining a server. (if you are unsure disconnect from the server and change the setting and then reconnect.)

cobra_sig01.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Well after a month of using the 90/90 server settings on our server I have to say it is flawed. Not allways but often things start going wrong. You only need to watch the replays of recordings. Especially in larger missions to see that certain information does not get through and track files have wierd things happening after a very short period.

 

Anyway it is my observation that quality in the end is better than quantity and settling for less clients is the better option.

 

128/128 for clients is still the best setting for most servers.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

MrWolf:

Rule one for me always:Save The Originals to put back if necessary.

These files do not change the game core, they change the variables the game uses.

If your game became "Screwed Up" then your download was most likely damaged in some way which has nothing to do with the hard work Ice, Mustang and others have put in to make our game play more playable and enjoyable. (Did you even try to make sure your download matched the orginal?) Perhaps you have some special "ED Tester" Stuff that interferes with normal installations?

Just trying to Help here incase others experience similar disdain =)

  • Like 1

When all else fails, Eject then read the manual.

Oh, and a good wingman helps.

Link to comment
Share on other sites

yeah how unlucky am i !?

 

Was getting ready for a squad flight and bam! i kept gettin timeouts which i havent had any other occassion !

 

So i though id use your fine quick tweak.

 

Boom game stops working ! at the time i didnt think of back ups as i had a TS and Server full of buddies i was trying to join, so yeah i shouldve backed up and usually do :(

 

I dont know if this had anything to do with but in the view.lua where you changed the HUD color you deleted a empty line.

 

Yours :

-- HUD RGB color 
HUDColor = {}
HUDColor[PlaneIndex.iSu_27] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iSu_33] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iSu_25] = {255, 255, 0}
HUDColor[PlaneIndex.iSu_39] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iMiG_29] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iMiG_29K] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iA_10] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iF_15] = {70, 255, 160}
function GetHUDColor(iType)
local p = HUDColor[iType]
return p[1], p[2], p[3]

 

ED's Original:

-- HUD RGB color 
HUDColor = {}
HUDColor[PlaneIndex.iSu_27] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iSu_33] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iSu_25] = {255, 255, 0}
HUDColor[PlaneIndex.iSu_39] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iMiG_29] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iMiG_29K] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iA_10] = {70, 255, 160}
HUDColor[PlaneIndex.iF_15] = {70, 255, 160}

function GetHUDColor(iType)
local p = HUDColor[iType]
return p[1], p[2], p[3]

 

You should check on that.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...